Binnen

GENOEG KEUZE OM UW EIGEN STIJL TE BENADRUKKEN

 

Scharnieren of taats? Een ultramoderne deurklink of juist traditioneel? Welke vlakverdeling? Met bovenlicht of zijlicht? Transparant glas of juist mat? De keuze is aan u!

 


MECHANISME

 

De eerste en belangrijkste keus die u moet maken, is op welke manier(en) wilt u de deur open maken? Of misschien is er wel maar één optie mogelijk in uw situatie. Er zijn de volgende opties; scharnier, taats of schuif.

ZIJ- OF BOVENLICHTEN
ENKEL OF DUBBELE DEUR

 

Hoe groot is de sparing waar de kozijnen en/of deuren in komen? Afhankelijk daarvan kiest u bijvoorbeeld voor een dubbele deur of voor een enkele deur met een vast zijpaneel. Alles wordt op maat gemaakt, dus alles is mogelijk. De deuren kunnen plafond hoog gemaakt worden, maar u kunt er ook voor kiezen om de deur een standaard hoogte te geven met een bovenlicht.

VLAKVERDELING

 

Bij ons kunt u zelf uw eigen deur ontwerpen. Echt alles is mogelijk! Hiernaast staat een voorbeeld van een eigen creatie. Dit is slechts één mogelijkheid. De standaard verdeling met 2, 3 of 4 horizontale roedes zijn uiteraard ook een optie.

GLAS SOORTEN

 

In onze deuren zit standaard 3.3.1 transparant veiligheidsglas verwerkt. Om het nog persoonlijker te maken kunt u ook uw eigen glas soort kiezen. Wij hebben diverse soorten glas waaruit u kunt kiezen. Maar dichte panelen behoren ook tot één van de opties.

HANDGREPEN

 

Een klink maakt de deur af. Voor elk type deur of functie van de deur is een ander handvat mogelijk. Wilt u uw deur sluiten en/of zelfs op slot kunnen doen? Op basis van het antwoord kan er een keuze voor een greep gemaakt worden. Op de foto hiernaast ziet u de greep LOFT. Onze andere opties zijn te zien in onze brochure of u kunt ze komen bekijken in onze showroom.

KLEUR

 

De standaard kleur is zwart (RAL 9005). Daarnaast hanteren wij de volgende gangbare kleuren grijsbruin (RAL 7022)  en antraciet (RAL 7016). Mocht u keuze er niet bij zitten, dan is dat geen enkel probleem. De deuren kunnen namelijk in iedere gewenste RAL kleur gespoten worden.

Wilt u graag meer inspiratie?
Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina!