Een taatsdeur van Stijl-deuren.nl: een mooie toevoeging aan uw interieur

Bij de inrichting van een huis denken we vaak aan heel veel zaken:

 • Welke kleuren gaan we op de muren gebruiken?
 • Kiezen we voor verf of iets anders?
 • Wat voor soort vloeren moeten we kiezen?
 • Kiezen we voor één grote bank of kiezen we voor een andere optie?
 • Wat worden de overige kleuren in huis?
 • Welke look and feel moet ons huis krijgen?

Voor veel mensen is het nog even uitzoeken welke deuren zij in huis willen nemen. Er zitten tenslotte al deuren in uw woning en die werken prima toch? Een deur is allang niet alleen maar een deur. Het maakt uw interieur net even iets meer af wanneer ook de deuren zijn afgestemd op de look and feel in uw hele huis. Kijkt u weleens naar een woonprogramma op televisie? Waar ze een woning totaal opknappen en proberen alle meningen en smaken van het gezin om te toveren naar één geheel? Grote kans dat u dan ook is opgevallen dat er steeds vaker ook aandacht wordt besteed aan de deuren in het huis. De mogelijkheid voor een taatsdeur zijn groter dan u tot nu toe waarschijnlijk wist.

[ult_buttons btn_title=”Bel ons direct” btn_link=”url:tel%3A0883525080|title:Bel%20ons|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#a36e41″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” notification=””]

 

Een nieuwe look and feel met de taatsdeur van Stijl-deuren.nl

Voordat we u vertellen wat voor pluspunten de taatsdeur heeft, is het eerst goed om uit te leggen wat precies een taatsdeur is. Een taatsdeur is een deur die om zijn verticale as draait. De as bevindt zich niet op beide stijlen van de deur, maar op 1/5 of 2/5 van de breedte van de deur. Het draaipunt (het pivot scharnier) bevindt zich bij een taatsdeur altijd aan de boven- en onderkant van de deur. Hierdoor is er geen kozijn nodig en geeft een taatsdeur een nog strakkere look.

Zo is het met een taatsdeur mogelijk om de deur een echte eyecatcher te maken. Niet alleen omdat het mogelijk is te kiezen voor een stalen taatsdeur, maar juist doordat de montage van deze deur ervoor zorgt dat er meer mogelijk is. Heeft u een groot huis dat u graag onder wilt verdelen in verschillende ruimtes? Kijk dan zeker naar de mogelijkheden van de taatsdeur. De taatsdeur kan door middel van verschillende montages zelfs in het midden van het kozijn worden geplaatst, waardoor u het effect creëert van een draaideur. Vooral in grote huizen met veel ruimte maakt u van de deur op deze manier een echt statement.

Van modern tot aan landelijk

De industriële look is helemaal terug van geweest. Vakbladen staan er vol mee en bijna iedere woonwinkel heeft een special hoek ingericht waarbij er wel een industriële look and feel is gecreëerd. Een stalen taatsdeur past hier natuurlijk heel goed bij. Door de kleur en het materiaal wordt er op deze manier een stoere look gecreëerd die zorgt dat de hele industriële sfeer ook echt tot zijn recht komt. Dat bedoelen we dus ook wanneer we onze klanten adviseren om vooral de deuren ook mee te nemen in de plannen voor de inrichting van het huis. Als u namelijk aan een industriële look denkt en vervolgens gewoon de normale witte opdekdeur laat hangen, doet dit afbreuk aan de hele sfeer die u probeert te creëren.

De taatsdeur wordt standaard altijd in de kleur zwart geleverd, hierdoor gaan mensen er vaak vanuit dat het enkel te gebruiken is voor de industriële look of strakke ruimtes zoals een kantoor. Gelukkig bieden wij ook de mogelijkheid om de taatsdeur in een andere kleur te leveren. Wanneer u voor de kleur wit kiest, past de taatsdeur ineens ook perfect in een landelijke look. De verschillende kleuren en materialen zorgen ervoor dat een taatsdeur eigenlijk in iedere ruimte gebruikt kan worden. Zo kunt u ervoor kiezen om de taatsdeur bijvoorbeeld voor de slaapkamer te gebruiken. Door het gebruik van staal in combinatie met glas zorgen de taatsdeuren voor een meer ruimtelijker gevoel in vergelijking met een gewone opdekdeur.

Wilt u de taatsdeur plaatsen, maar wilt u liever niet dat er heel veel inkijk is? Dan kunt u kiezen voor ander glas waardoor de inkijk minder is. U houdt op deze manier wel het open gevoel en maakt gebruik van meer licht.

De taatsdeuren worden standaard geleverd met drie vlakken van glas. Dit zorgt voor een ruimtelijker gevoel, een opdekdeur sluit een ruimte echt af waardoor er ook beperkt lichtinval in uw ruimte is. Het leuke aan een taatsdeur op maat is dat uzelf het patroon kunt kiezen. Wilt u liever vijf vlakken van glas in plaats van drie of heeft u een eigen ontwerp in gedachten waardoor de taatsdeur nog meer een echte eyecatcher is? Vertel het ons en wij denken graag met u mee.

Stel uw eigen deur helemaal zelf samen bij Stijl-deuren.nl

Kiest u voor een taatsdeur? Dan heeft u keuze in materiaal, kleur en ontwerp, maar er is nog meer. Zo kunt u namelijk ook zelf kiezen wat voor soort handgrepen u op de taatsdeur wilt. Gaat u voor strak of kiest u voor iets anders? De mogelijkheden met een taatsdeur zijn enorm. U stelt uw eigen deur helemaal samen naar wens. Een taatsdeur past zo eigenlijk in ieder interieur, of u nu gaat voor industrieel, strak, landelijk of modern. Bent u overtuigd en wilt u graag een stalen deur in uw interieur? Dan zetten wij nog even een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje:

 • Kiest u voor een stalen deur met scharnieren of voor de taatsdeur?
 • Wilt u zij- of bovenlichten en kiest u voor een enkele of dubbele deur?
 • Hoe wilt u de vlakverdeling? Gaat u voor 3 vlakken met glas of heeft u zelf een ontwerp in uw hoofd?
 • Welk glas mogen wij in uw deur plaatsen? Standaard plaatsen wij 3.3.1 transparant veiligheidsglas, maar u kunt natuurlijk ook voor een ander soort glas kiezen.
 • Welke deurklink maakt uw deur helemaal af? Kiest u voor standaard, een slot of liever een ander soort handgreep?
 • Heeft u al nagedacht over de kleur? Wat past het beste in uw interieur?

Heeft u op bovenstaande vragen al meteen een antwoord? Dan wordt het tijd om uw eigen stalen deur te bestellen!

Meer informatie over de taatsdeur?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de taatsdeuren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier vindt u verschillende voorbeelden en kunt u gelijk bekijken welke opties er allemaal mogelijk zijn.

Ook een afspraak maken is mogelijk. Wanneer u uw gegevens achterlaat op ons contactformulier nemen wij contact op om een afspraak met u in te plannen.

Liever uw vraag via de telefoon stellen? Ook dat is mogelijk, u kunt altijd contact op nemen zodat wij uw vragen direct kunnen beantwoorden. Onze showroom vindt u vlakbij Nijmegen, ongeveer op 6 kilometer afstand van Weurt. Hier kunt u direct alle voorbeelden van de taatsdeuren bekijken, maar kunt u ook gelijk advies inwinnen over bijvoorbeeld de deurgrepen en het slot. Bent u benieuwd of de taatsdeur ook in uw interieur past? U bent van harte welkom!

[ult_buttons btn_title=”Bel ons direct” btn_link=”url:tel%3A0883525080|title:Bel%20ons|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#a36e41″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” notification=””]